Instructions: 建议你在30分钟内,根据下面所给的题目和提纲用英语写出一篇不少于80词的短文。 1.手机的好处; 2.手机带来的问题。 ...

作者: tihaiku 人气: - 评论: 0
问题 Instructions: 建议你在30分钟内,根据下面所给的题目和提纲用英语写出一篇不少于80词的短文。 1.手机的好处; 2.手机带来的问题。 Advantages and Disadvantages of the Mobile Phone
选项
答案 范文: Like everything else, mobile phones have both favorable and unfavorable aspects. First, it's useful. As a wireless mobile telephone, it's easy and handy to call wherever one goes and call the one however far away he is. Second, it's convenient. Whenever one meets trouble or something urgent, one can make a call immediately. However, the mobile phone also has many disadvantages. First, it's expensive to buy and costly to pay the bills. Second, it's also easy to lose and costly to get it repaired. Third, it's alleged the microwaves in it might do harm to people's health. I believe its advantages will far outweigh disadvantages soon.
解析 范文: Like everything else, mobile phones have both favorable and unfavorable aspects. First, it's useful. As a wireless mobile telephone, it's easy and handy to call wherever one goes and call the one however far away he is. Second, it's convenient. Whenever one meets trouble or something urgent, one can make a call immediately. However, the mobile phone also has many disadvantages. First, it's expensive to buy and costly to pay the bills. Second, it's also easy to lose and costly to get it repaired. Third, it's alleged the microwaves in it might do harm to people's health. I believe its advantages will far outweigh disadvantages soon.

相关内容:Instructions,建议,30分钟,根据,下面,题目,提纲,英语,短文,手机,好处,带来,问题

猜你喜欢

发表评论
更多 网友评论0 条评论)
暂无评论

Copyright © 2012-2014 恰考网 Inc. 保留所有权利。 Powered by tikuer.com

页面耗时0.0289秒, 内存占用1.04 MB, Cache:redis,访问数据库18次